Klanten beoordelen ons met een

Windows Server 2016 Datacenter

30,80

Windows Server 2016 Standaard

  • Helpdesk tussen 09:00 en 17:00!
    Kom je er niet uit, helpen we je graag!
  • Download de software van onze website.
  • Direct de licentiecode in je mailbox!
  • We hebben de download voor u klaar gezet.
  • U krijgt de link om de software te downloaden per mail.
SKU 980012 Categories , GTIN: 0889842168754

Beschrijving

Microsoft Windows Server 2016 Datacenter

Microsoft Windows is nu zo’n dertig jaar op de computermarkt gevestigd als het besturingssysteem Standard en wordt niet alleen door particulieren gebruikt, maar ook in ontwikkeling en onderzoek. Naast de gewone versie van Microsoft Windows staat ook de zogenaamde serverversie ter beschikking van de gebruiker: Microsoft Windows Server 2016 Standard. In dit artikel wordt uitgelegd wat deze software precies inhoudt en waar ze kan worden gebruikt.

Wat is Microsoft Windows Server 2016 Datacenter precies en waar kan de software voor gebruikt worden?

Microsoft Windows Server is een besturingssysteem voor een computer van de fabrikant Microsoft. Het is een zogenaamd serverbesturingssysteem, waarmee de gebruiker een server kan opzetten en controleren. Het besturingssysteem zelf wordt meestal geïnstalleerd op een computer, die als server fungeert en een groot aantal verbindingen met andere computers of apparaten moet configureren. Sinds de versie 2012 is Microsoft Windows Server ook aangepast aan aanraakschermen, zodat er geen extra monitor of muis en toetsenbord op de server zelf hoeven te worden aangesloten. Bovendien kan Microsoft Windows Server ook als pure core versie worden geïnstalleerd. Dit betekent dat er geen grafische gebruikersinterface beschikbaar is en dat alle invoer via de terminal moet geschieden. Dit type installatie is meestal nuttig voor gevorderde gebruikers.
Microsoft Windows Server heeft onder andere ook de taakbeheerder en maakt zo de bewaking en controle mogelijk van alle processen die op dat moment op de server actief zijn.
Dit besturingssysteem is niet alleen geschikt voor het maken van een server voor het hosten van een website, maar ook voor het maken van een cloud in een groter bedrijf of voor het maken van een server die toegankelijk is voor een groep mensen in een groter bedrijf, zodat daar bestanden kunnen worden opgeslagen. Hoe krachtiger de server zelf is, hoe meer verzoeken hij kan verwerken en hoe sneller het uploaden en downloaden van bestanden zal gaan

Wat zijn de computervereisten om Microsoft Windows Server 2016 Datacenter te laten werken?

De computer moet een processor hebben met een kloksnelheid van ten minste 1,4 GHz en 64-bits bewerkingen ondersteunen. Verder is ten minste 512 MB geheugen vereist, hoewel een hoger geheugen of een betere kloksnelheid van de processor het werk van het systeem aanzienlijk kan versnellen. Evenzo is ongeveer 32 GB harde schijfruimte nodig, hoewel ook hier een SSD het werk van Microsoft Windows Server kan versnellen. Voor de verbinding met het netwerk is ook een Ethernet-adapter nodig, die meestal al in de hardware is geïnstalleerd.

Extra informatie

Merk

Microsoft

UPC

0889842168754

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Windows Server 2016 Datacenter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *