Klanten beoordelen ons met een

Windows 10 Pro (Retail)

Vanaf: 9,95

Microsoft Windows 10 Professional Licentie (Retail)

 • Helpdesk tussen 09:00 en 17:00!
  Kom je er niet uit, helpen we je graag!
 • Download de software van onze website.
 • Direct de licentiecode in je mailbox!
 • We hebben de download voor u klaar gezet.
 • U krijgt de link om de software te downloaden per mail.

Windows 10 USB Stick

Ontvang een installatie USB Stick om de installatie makkelijker te maken.
Let op: wegens de feestdagen kan de levertijd langer zijn dan u van ons gewend bent!

SKU 000010 Categorie GTIN: 0885370920918

Beschrijving

Windows 10 Professional

Windows 10 Pro is het nieuwe besturingssysteem van Microsoft, die special is ontwikkeld voor professionele gebruikers en bedrijven. Afgezien van de gebruikelijke apparatuur zoals computers en laptops waar Windows 10 op draait, zijn ook draagbare apparaten voorzien van dit besturingssysteem. Hiermee is het op elke draagbare apparaat met zijn functies beschikbaar, die optimale omstandigheden ondersteunt voor een professionele gebruiker.

Het nieuwe besturingssysteem biedt vooral voor gevorderde gebruikers als bedrijven een optimale computerondersteuning. Het besturingssysteem draait net als de recentere versies met een gebruiksvriendelijke en moderne omgangsvorm. Windows 10 Professional past zich ook goed aan elk apparaat en zijn eigenschappen. Wat het besturingssysteem aangaat, is het ten opzichte van Windows 7 en 8.1 niet veel veranderd. Hierdoor kunnen oudere computers en apparatuur zonder problemen Windows 10 aan en is dit zeer gunstig in een verandering van een bedrijf.

Nieuwe functies

Het besturingssysteem Windows 10 Professional biedt haar gebruikers zogenaamde Business-Functies, zoals domein toevoegen, Groep Policy Management, BitLocker, enterprise modus voor Internet Explorer EMIE, Remote Desktop, een toegewijde Access 8.1 en een Hyper-V-Client. Bovendien neemt het besturingssysteem ook algemene nieuwe functies en programma’s met zich mee:

 • Cortana: Assistent om het systeem te bedienen
 • Microsoft Edge: Nieuwe internet browser; vervangt de vorige Internet Explorer
 • Gezicht- en vingerafdrukherkenning (indien bijbehorende apparaten beschikbaar zijn)
 • Continuum: Tablet-mode voor touch apparaten
 • Windows Holographic: applicatieplatform ontwikkeld voor de HoloLens Databril  (VR-bril)

Gebruikelijke programma’s voor e-mail, agenda’s, muziek, afbeeldingen en video’s en de nieuwe DirectX 12 Graphics voor optimalisatie zijn ook in het besturingssysteem meegeleverd. Bovendien is in de Windows 10 Pro-versie de mogelijkheid er om de cloud-gebaseerde identiteits- en toegangsbeheer service Azure Active Directory te gebruiken. Met behulp van een eenmalige aanmelding krijgen gebruikers toegang tot tal van cloud SaaS-applicaties zoals Dropbox, Concur en Microsoft 365.

Functie innovaties in het besturingssysteem van Windows 10

In Windows 10 Professional, maar ook in de Home versie is de Start menu herzien. Het biedt nu een reeks van tegels aan die afzonderlijk kunnen worden versierd met verschillende functies. Zelfs het bureaublad van het besturingssysteem Windows 10 heeft de nieuwe functie en de mogelijkheid om meerdere virtuele desktops voor verschillende toepassingen te creëren. Windows 10 Professional biedt ook extra toegang tot een Business-Store.

Extra informatie

Merk

Microsoft

UPC

0885370927047

Windows 10 USB Stick

Gewicht 0,05 kg
Afmetingen 10,5 × 14,8 × 1 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Windows 10 Pro (Retail)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *