Klanten beoordelen ons met een

Aanbieding!

Windows Server 2022 Standaard

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €49,95.Huidige prijs is: €24,95.

Windows Server 2022 Standaard

  • Helpdesk tussen 09:00 en 17:00!
    Kom je er niet uit, helpen we je graag direct!
  • Download de software van onze website.
  • Direct de licentiecode in je mailbox!
  • We hebben de download voor u klaar gezet.
  • U krijgt de link om de software te downloaden per mail.

50 User RDS CAL Windows Server 2022

Voeg direct met korting User CALs toe voor het uitrollen van een Remote Desktop server.

SKU 000033 Categorieën , GTIN: 0889842770056

Beschrijving

Windows Server 2022 Standaard-licentie

Windows Server 2022 introduceert geavanceerde meerlaagse beveiliging, hybride mogelijkheden met Azure en een flexibel applicatieplatform. Als onderdeel van deze release brengen we beveiligde kernmogelijkheden om hardware, firmware en Windows Server OS-mogelijkheden te beschermen tegen geavanceerde beveiligingsrisico’s. Secured-core server bouwt voort op technologieën zoals Windows Defender System Guard en op virtualisatie gebaseerde beveiliging om het risico van firmware-kwetsbaarheden en geavanceerde malware te minimaliseren. De nieuwe release biedt ook beveiligde connectiviteit die verschillende nieuwe mogelijkheden introduceert, zoals snellere en veiligere versleutelde HTTPS-verbindingen, industriestandaard SMB AES 256-codering en meer.

Verbeteringen

Windows Server 2022 verbetert hybride serverbeheer met aanzienlijk verbeterd VM-beheer, een verbeterde gebeurtenisviewer en nog veel meer nieuwe mogelijkheden in Windows Admin Center. Verder bevat deze release belangrijke verbeteringen aan Windows-containers, zoals kleinere afbeeldingsformaten voor snellere download, vereenvoudigde implementatie van netwerkbeleid en containerisatietools voor .NET-applicaties.

Kies een editie en een installatieoptie

Klanten die de volledige ISO downloaden, moeten een editie en een installatieoptie kiezen. Deze ISO-evaluatie is voor de Datacenter- en Standard-edities. De Datacenter-editie is de meest complete editie en bevat naast onbeperkte servervirtualisatie ook de nieuwe Datacenter-specifieke functies (Shielded Virtual Machines, Storage Spaces Direct en Software-Defined Networking).

Installatie opties

Server Core: dit is de aanbevolen installatieoptie. Het is een kleinere installatie die de kerncomponenten van Windows Server bevat en alle serverrollen ondersteunt, maar geen lokale grafische gebruikersinterface (GUI). Het wordt gebruikt voor ‘headless’-implementaties die op afstand worden beheerd via Windows Admin Center, PowerShell of andere hulpprogramma’s voor serverbeheer.
Server met Desktop Experience: dit is de volledige installatie en bevat een volledige GUI voor klanten die deze optie verkiezen.

Wanneer u uw evaluatie heeft voltooid, kunt u uw evaluatieversies converteren naar de Standaard of Datacenter versie.

Talen

Chinees (Vereenvoudigd), Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Russisch, Spaans

Extra informatie

Merk

Microsoft

UPC

0889842770056

50 User RDS CAL Windows Server 2022

Merk

Microsoft

UPC

0190017571539

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Windows Server 2022 Standaard” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *