Klanten beoordelen ons met een

Aanbieding!

Microsoft SQL Server 2019 Standaard

Oorspronkelijke prijs was: €79,99.Huidige prijs is: €54,95.

Microsoft SQL Server 2019 Standaard

  • Helpdesk tussen 09:00 en 17:00!
    Kom je er niet uit, helpen we je graag direct!
  • Download de software van onze website.
  • Direct de licentiecode in je mailbox!
  • We hebben de download voor u klaar gezet.
  • U krijgt de link om de software te downloaden per mail.
SKU 980013 Categories , GTIN: 0889488595358

Beschrijving

Microsoft SQL Server 2019 Standaard – De krachtige en veilige database

Microsoft SQL Server is de professionele, krachtige databaseserver van Microsoft voor middelgrote en grote bedrijven. Dit is een geheel herziene versie van het relationele databasesysteem. Verbeterde ondersteuning voor alternatieve systemen zoals Linux, geïntegreerde Big Data analysehulpmiddelen en verbeterde beveiligingsfuncties spreken voor de Microsoft SQL Server 2019 Standaard.

Welke mogelijkheden heeft de Microsoft SQL Server 2019 Standaard?

De nieuwe versie van SQL Server komt met een hele reeks krachtige nieuwe functies. Waarschijnlijk de meest prominente en langverwachte nieuwe eigenschap is de integratie van Big Data clusters in de SQL Server omgeving. Met ondersteuning voor het Hadoop Distributed File System (HDFS) en ingebouwde analytics mogelijkheden wordt Big Data analyse nog eenvoudiger. Spark queries kunnen zowel als gegevensbron en als gegevensput gebruikt worden met Microsoft SQL Server 2019 Standard. Vergeleken met andere mogelijkheden voor gegevensinvoer is dus een prestatieverhoging met een factor tien mogelijk.

Uiterst flexibel gebruik

Sinds versie 2016 ondersteunt Microsoft SQL Server al de uitvoering van T-SQL queries om gegevens uit Hadoop bronnen op te halen en die in een gestructureerde vorm te verwerken. Met de Microsoft SQL Server 2019 Standaard als volledige versie, heb je nu de mogelijkheid om ook andere gegevensbronnen, zoals MongoDB, andere SQL servers of Oracle databases op deze manier aan te spreken. Dit vereenvoudigt de integratie in diverse database ecosystemen enorm. Ook de interfaces voor gespecialiseerde programmeer- en scriptingtalen zijn verder uitgebreid en gemoderniseerd. Zo is het nu bijvoorbeeld mogelijk om de gegevensrecords van een SQL databank direct in R te benaderen. Dit maakt ook de uiterst krachtige server flexibeler. Dit maakt de extreem krachtige server steeds interessanter voor gegevensanalisten en wetenschappers.

Ondersteuning voor Linux als host besturingssysteem is sterk verbeterd. Enerzijds betekent dit eenvoudiger beheer, maar vooral hogere prestaties en lager grondstoffenverbruik. Gebruik binnen Docker containers is ook mogelijk. Er zijn ook Big Data cluster images voor Kubernetes beschikbaar. Het is ook mogelijk om instances van SQL Server te implementeren op Microsofts eigen cloud-infrastructuur Azure. Dit betekent extra flexibiliteit en nog gemakkelijker schaalbaarheid. Parallel gebruik van lokale en met Azure verbonden databases is ook mogelijk.

Extra informatie

Merk

Microsoft

UPC

0889488595358