Klanten beoordelen ons met een

Windows 11 Pro (Retail)

Vanaf: 9,95

Microsoft Windows 11 Professional Licentie (Retail)

  • Helpdesk tussen 09:00 en 17:00!
  • Download de software van onze website.
  • Direct de licentiecode in je mailbox!
  • U krijgt de link om de software te downloaden per mail.
  • Voer de licentiecode pas in NA de installatie, dit is nog een bug in Windows 11. Anders moet u eerst een schone installatie uitvoeren zonder de productcode al bij de installatie uit te voeren

Windows 11 USB Stick

Ontvang een installatie USB Stick om de installatie makkelijker te maken.
Let op: wegens de feestdagen kan de levertijd langer zijn dan u van ons gewend bent!

SKU 000021 Categorie GTIN: 0889842905885

Beschrijving

Windows 11 Professional

Windows 11 Pro is de opvolger van het welbekende besturingssysteem Windows 10. Ten opzichte van Windows 11 Home werk je met Windows 11 Pro ook thuis in de digitale omgeving van je werk. Ook zijn je bestanden met Pro beter beveiligd. Daarbij is Windows 11 Pro gebruiksvriendelijk en beschikt over handige nieuwe functies. Multitask gemakkelijk met tools zoals Snap indelingen en meerdere bureaubladen. Met Windows 11 heb je meer mogelijkheden voor personalisatie, waardoor je jouw pc of laptop helemaal naar jouw smaak aanpast. Je downloadt niet alleen Windows apps, maar ook Android apps via de Amazon App Store. Daarnaast is er een nieuw scherm voor alle widgets. Gebruik je Microsoft Teams voor werk? Deze staat standaard op Windows 11 voor al je digitale gesprekken en samenwerkingen.

Verhoog uw productiviteit

Krijg eenvoudig toegang tot alle apps die je nodig hebt en multitask met tools zoals snapshot-lay-outs, desktops en een nieuwe, intuïtievere interface voor het hersteldock.

Nieuwe connectiviteitsopties

Maak rechtstreeks vanaf uw bureaublad contact met uw dierbaren met Microsoft Teams. Bel of chat gratis – het maakt niet uit welk apparaat u gebruikt.

Uw eigen inhoud met Windows 11 Pro

Blijf snel op de hoogte van nieuws, informatie en gesprekken met Microsoft Edge en een brede selectie widgets. Vind eenvoudig de apps en programma’s die u wilt in de nieuwe Microsoft Store en  ervaar het nieuwe Windows 11 Pro-widgetsscherm

Speeltijd. Wanneer je maar wilt.

Windows 11 Pro tilt gamen naar een heel nieuw niveau met graphics die niet onderdoen voor die van echt.4 Ontdek je volgende favoriete game met Xbox Game Pass, waarmee je toegang krijgt tot meer dan 100 geweldige games (lidmaatschap afzonderlijk verkrijgbaar).

Eén computer voor ons allemaal

Het nieuwe Windows 11 Pro is beschikbaar op een groot aantal apparaten van onze partners en biedt u de nieuwste innovaties op het gebied van aanraken, pen en spraak. Zo kunt u gemakkelijk het beste en meest betaalbare toestel voor u vinden.

Wat zijn de nieuwe functies?

In Bestandsbeheer zijn de pictogrammen nu kleiner en zien ze er fraaier uit. Er is een mute-knop om de microfoon centraal uit te schakelen voor alle toepassingen. Dit is handig als u deelneemt aan een videoconferentie en mogelijk meerdere apps open hebt – de microfoon wordt dan centraal gedempt. Een andere nieuwe Windows 11 Pro-functie is dat als je werkt met externe beeldschermen op je laptop, of als je twee beeldschermen op je desktopcomputer hebt aangesloten, apps precies op de plek worden heropend waar ze waren voordat je afsloot of stopte. Dit is ook een aanzienlijke verbetering ten opzichte van Windows 10.

Android-apps installeren met Windows 11 Pro – Wat zijn de voordelen?

U kunt schakelen tussen uw mobiele telefoon en uw desktop, want dan kunt u apps die u kent van Android-telefoons installeren op Windows. Sommige apps zijn alleen beschikbaar voor Android, maar niet voor Windows. Dus het is een praktische zaak. Er zit alleen één addertje onder het gras: iPhone-gebruikers, de Apple-wereld dus, profiteren hier niet van, want Apple blijft zijn apps uitschakelen en als het ware achter een kunstmatige muur in zijn app store verstoppen.

Extra informatie

Merk

Microsoft

UPC

0889842905885

Windows 11 USB Stick

Gewicht 0,05 kg
Afmetingen 10 × 10 × 2 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Windows 11 Pro (Retail)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *