Aanbieding!

Microsoft Office Home & Business 2021 (MAC)

32,00

Microsoft Office Home & Business voor MAC

  • Activatie garantie!
    Kom je er niet uit, helpen we je graag direct!
  • Download de software van onze website.
  • Direct de licentiecode in je mailbox!
  • We hebben de download voor u klaar gezet.
  • Ook te download op setup.office.com.
  • U krijgt de link om de software te downloaden per mail.
SKU 000301 Categorieën , , GTIN: 0889842852950

Beschrijving

Ideaal voor het organiseren van uw dagelijkse werk basics

Microsoft Office is al vele jaren een van de belangrijkste toepassingen voor het werken met teksten, spreadsheets en presentaties. Met de toevoeging van OneNote en Outlook kunt u vertrouwen op een praktisch overzicht van alle belangrijke functies voor uw dagelijkse werk. Office is niet voor niets een van de meest gebruikte digitale producten in veel landen.

Iedereen die Microsoft Office 2021 Home and Business wil kopen, zal dus op lange termijn baat hebben bij de juiste hulpmiddelen voor zijn eigen projecten. Zowel zakelijke klanten als particuliere gebruikers kunnen zo gebruik maken van de talrijke functies en het werk zo intuïtief en compact mogelijk maken. Met de gloednieuwe mailinstellingen en het gebruik van rasterlijnen en andere hulpmiddelen voor uw dia’s, wordt Microsoft Office 2021 de beste aanvulling op uw processen.

Praktische functies voor een holistisch overzicht

Zoals eerder vermeld, zijn er veel nieuwe functies en praktische verbeteringen met Microsoft Office 2021 Home and Business. Van een aanzienlijke verbetering van de praktische samenwerking tot de stroomlijning van het documentbeheer: er zijn tal van redenen om te updaten. Met de volgende nieuwe functies wordt het gemakkelijk om Microsoft Office 2021 Home and Business met succes te gebruiken:

Eenvoudig ontwerp van moderne documenten

Dynamisch en intuïtief gebruik maakt het gemakkelijk om veel efficiënter met Office te werken en vooruitgang te boeken. In de nieuwe versie is de lay-out dan ook opnieuw bijgewerkt om in elke fase de nodige duidelijkheid te verschaffen. De geïntegreerde afsprakenkalender, een Format Painter, formules en adresboeken vereenvoudigen de toepassing.

Integratie van het volledige postbeheer

Microsoft Office 2021 Home and Business draait om betere en geoptimaliseerde samenwerking. Het beheer van de kalender en de vaststelling van centrale standaardwaarden worden met de nieuwe functies dus aanzienlijk vereenvoudigd. Hierdoor kan Microsoft Office stevig in uw dagelijkse workflows worden geïntegreerd en uw succes vergroten.

Geavanceerd beheer van moderne PDF’s

Door PDF-bestanden te bewerken en te verbeteren, kunt u met elk formaat succesvol werken. Zelfs invulbare formulieren kunnen op een veel meer gestructureerde manier worden gebruikt, waardoor het veel gemakkelijker wordt om belangrijke informatie te beheren. Met behulp van het uitgebreide beveiligings- en autorisatiebeheer staat niets een doelgerichte toepassing in de weg.

Holistische functies voor elk werkgebied

Het doel van het nieuwe Microsoft Office-pakket is de samenwerking op alle essentiële gebieden actief te verbeteren. Het gemakkelijker exporteren van eigen documenten en de uitgebreide functies op het gebied van veiligheid spelen daarbij een essentiële rol. Als u Microsoft Office 2021 Home and Business zelf wilt aanschaffen, kunt u de toepassingen met onze productsleutel voor onbepaalde tijd gebruiken. Zo kunt u gemakkelijk documenten maken, intuïtieve presentaties uitwerken, spreadsheets berekenen en ervoor zorgen dat uw inhoud goed is vormgegeven.

Extra informatie

Merk

Microsoft

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Microsoft Office Home & Business 2021 (MAC)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *